Lajmet e fundit

Shkodranja Martohet Me Një Indian, Habit Me Ate Qe Tregon Per Traditat E Tyre: 7 Dite Duhet Te Flija Me…

Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flija me…

Shkodranja martohet me një indian, habit me ate qe tregon per traditat e tyre: 7 dite duhet te flija me…

Në një intervistë për emisionin Rreze Dielli nje vajze nga Shkodra ka treguar një histori të veçantë rreth saj dhe bashkeshortit indian te cilin e njohu krejt rastesisht ne Facebook./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Ajo eshte transferuar ne Indi dhe kete e tregon ne videon me poshte. Nga njohja me bashkeshortin deri tek zakonet e reja per te, dhe fillimin e nje jete te re ne Indi prej disa vitesh tashme Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..