Lajmet e fundit

Nuk Kam Per Ta Harruar Kurre, Rrefehet Alketa Vejsiu : Kur Kam Qene 14-15 Vjece, Tani I Top-It Me Tha Qe …

 

Alketa Vejsiu ishte e thirrur në emisionin ‘Ilva Now’.Ajo ndër të tjerat foli dhe për fillimet e saj duke u shprehur se kur ajo ishte 14-15 vjeç Dritan Hoxha themeluesi i Top Channel i ka dhënë një këshillë që ndikoi në karrierën e saj.Shtyp hapesiren rek lamuese me pos hte dhe shikoni vid eon e plote:

 

“Mbaj mend kam qenë 14-15 vjeçe kur më tha Tani i Top-it që në ekran duhet të vendosësh një mur mes teje dhe publikut, duhet që njerëzit mos të dinë vuajtjet dhe pro. blemet.Duhet vetëm t’i argëtosh dhe të jesh vetëm pozitive dhe t’u japësh më të mirën.Shtyp hapesiren rek lamuese me pos hte dhe shikoni vid eon e plote:

 

Në fund të ditës publikut nuk i duhet sa vuajmë ne,të siguroj që kam lu. ftërat e mia.
Njerëzit nuk duan të dinë sa shumë jemi lodhur ne.Ka shumë sfida të heshtura për të cilat kam vendosur mos të flas, kam zgjedhur këtë profil.

 

Disa më akuzojnë dhe më kritikojnë a thua se është mëkat se jam entuziaste.Kam zgj
edhur që në ekran të jem pozitive dhe të shoh anën e mirë dhe të bukur të gjërave, sepse kjo është puna ime” është shprehur Alketa.Shtyp hapesiren rek lamuese me pos hte dhe shikoni vid eon e plote: