Lajmet e fundit

“O Shpirt, Dua Të Bëjmë S*Ks Bashkë”, Gazetarja Ia Lypi Fatos Nanos Në Sy Të Gruas, Ja Ça I Bën Xhoaana

 

Gazetarja Rudina Demneri, e njohur nga të gjithë si Paloma, ka rrë/fyer sot në “Wake Up” për.p.laset më të forta gjatë karr/ierës së saj

 

Paloma mund të cilësohet pa fr.ikë si ikona e inc/identeve live dhe për herë të parë, gazetarja ka rrë/fyer situatat më të sik/letshme. “Unë për shembull i thashë Fatos Nanos, a do bëjmë s.eks bashkë?

 

Ndërkohë që kishte bashkëshorten aty. Dhe nuk e di, për një moment mendova se aty erdhi f.undi, do haja ndonjë s.huplakë ose nga ai ose nga ajo.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

 

E kisha të stisur pyetjen, sigurisht, jo se doja të shkoja vërtetë me të. Doja ta ftoja në një takim pijesh, sepse thuhej se Fatos Nano pinte shume alk.o.ol dhe ne donim të dinim nëse është e vërtetë kjo ose jo. Dhe unë fillova ta nga.cmoja”, kujtoi Paloma duke qeshur.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.