Lajmet e fundit

‘Çfarë Do Ndodhë Pas Inci.Den.Tit Të Velipojës?’ Anila Hoxha Befason Me PARASHIKIMET: Ardi Veliu Do Bëjë Këtë Lëvizje, Ja Ç’pritet Të

‘Çfarë do ndodhë pas inci.den.tit të Velipojës?’ Anila Hoxha befason me PARASHIKIMET: Ardi Veliu do bëjë këtë lëvizje, ja ç’pritet të hënën

Inci.de.nti i ndodhur në Velipojë ku u shënuan 4 vi tima ka tronditur opinionin publik. Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha shkruan me ironi në Facebook, atë që pritet të ndodhë në p lici, pas m sakrës së Velipojës.

Postimi i Anila Hoxhës: Çfarë do ndodhë mbas inci.den.tit të Velipojës? Veliu për të ruajtur veten, do shkarkojë Drejtorin e Shkodrës Niko Brahimi. Niko pas ca ditësh shkon drejtor tek mbrojtja e dëshmitarëve.

Në Shkodër shkon me ceremoni solemne i komanduar ose nëndrejtori, ose ndonjëri afër rrethit te besimit. Veliun e thërret ministri, edhe pse ky i fundit ka ca krisje me të dhe nuk e ka shumë qejf. Veliu i tregon Çuçit që nuk e ka fajin policia dhe se nuk kishte informacion për konflikte.

Të hënën, RENEA, FNSH dalin në rrugë, ca në male h sha shi e ca ne qytetet e k i mit. Mbas disa orëve shoë, do kapen ca pi toleta, ca makina pa letra. Me pas, dy tre shefa do lëvizen. Do bëhet mbledhje analitike në drejtori, zyra e shtypit exclusivisht përmes ëhatsappeve do shpërndajë fotot me mesazhet kundër kr mit. Kr mi do trembet nja 5 a 6 orë e do shmangë postblloqet që janë ngritur dhe… Kaq.