Lajmet e fundit

Gruaja Trion Ditet Nga Ajo Që Zbulon Brenda Mishit Që Kishte Blerë Në Shqipëri: U Fri.Kë.Suam Ndaj E Hoqa Nga Gatimi, Ja Hodha Qenit, Ai Filloi Të Villte

Advertisement

 

Advertisement

Gruaja tro.ndi.tet nga ajo që zbulon brenda mishit që kishte blerë në Shqipëri: U fri.kë.suam ndaj e hoqa nga gatimi, ja hodha qenit, ai filloi të villte

 

Gjen age në mishin e gicit të blerë në dyqan, ballafaqohet me shitësin e dyqanit ai i thotë të shkojë t’i bëj analizat.

 

Pasi ank.ohet tek Fiksi, menjëherë në bashkëpunim më AKU-në Korçë, dyqanit të mishit në Pogradec i sek.ues.tr.ohet mishi i gicit i cili ishte pa pullë thertoreje dhe mostra dërgohet për tu analizuar në ISUV.
Në Fiks Fare një zonjë nga Pogradeci, e cila kërkoi të mbetej anonime den.on.coi faktin se kishte blerë mish gici në dyqan dhe në të kishte gjetur një age.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Advertisement

 

Ajo thotë që mishin e kishte blerë në një dyqan ku blen gjithmonë, dhe ditën që do e gatuante vuri re agen në mish. “U fri.kë.suam ndaj e hoqa nga gatimi, ja hodha qenit. Qeni filloi të villte”- thotë ajo. Vajta u ballafaqova me shitësin e dyqanit dhe më tha nuk di çfarë të them, shko bëj analizat ku të duash. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Për këtë arsye ajo vendosi ta deno.nco.nte tek Fiksi për ta ndihmuar që këtij mishi t’i bëheshin analizat. Gjithashtu, zonja kishte edhe kuponin tatimor, të dyqanit ku kishte blerë mishin. Mishin dhe kuponin ajo ja vuri në dispozicion gazetarëve të Fiksit për të bërë verifi kimet e mëtejshme.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Advertisement

Advertisement