Lajmet e fundit

Ndodh Edhe Kjo Në Fier! Gruaja Shkon Si Kliente Dhe Pasi Kreh Flokët I Kthehet Dhe E ‘Zhdëp Në Dru’ Parukieren, Zbuloi Se Burri E Tradhtonte Prej Vitesh: E Rr.Aha Në Sy Të Gjithëve!

Ndodh edhe kjo në Fier! Gruaja shkon si kliente dhe pasi kreh flokët i kthehet dhe e ‘zhdëp në dru’ parukieren, zbuloi se burri e tradhtonte prej vitesh: E rr.aha në sy të gjithëve!

Historia më poshtë është ajo e një gruaje që e rr.ahu të dashurën e partnerit dhe më pas u largua tek e ëma.

“Telefoni i partnerit ishte me kod. Por asnjëherë nuk kam menduar se përse i duhej kjo siguri, kur midis nesh nuk kishte sekr.ete. Ne të dy kemi dy vajza dhe vija duart në zj.a.rr se burrat e të tjerave e tepronin, por jo i imi. Mund të them se ishte një aktor i mirë për disa vite derisa zbulova lidhjen jashtë martesore”Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kështu e nis rrëfimin A. K, një 48 vjeçare që përfundoi në komisariatin numër tre mbasi go.di.ti R. V. një 26 vjeçare nga Fieri dhe me profesion parukiere. His.toria 6 vjeçare u zbulua krejt rastësisht nga nëna e dy vajzave që nuk kishte konstatuar dhe as nuhatur luhatje në marrëdhënie e madje ndihej grua e lumtur.
“Në një nga ditët kishte harruar Facebook hapur në laptopin e vajzës sonë të madhe. Mbase nuk kishte klikuar sign out.

Po klikoja për të kryer një porosi on line, kur pashë llogarinë e burrit. E hapa. Ajo ditë ishte befasuese. Ai kishte flirt me një vajzë të re, që e komplimentonte, pastaj në muajt vazhdues ata ishin afruar, dhe më pas komunikimi i tyre në inbox ndërpritej. Në Facebook njoha një burrë tjetër, që nuk ishte bashkëshorti që kam, i cili sillej me këtë vajzë sikur asnjëra nga në të tria nuk ekzistonim”.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ky zbulim ishte i tme.rr.shëm dhe ndaj vendosa të hakm.err.em. I gjeta adresën, me durim bëra edhe unë planet e mia dhe një ditë mbasi hyra si kliente e madje ajo më krehu duke u dridhur, e rr.aha në sy të kursanteve”, ka thënë 48-vjeçarja në polici.

Nga ana e saj, parukieria vrapoi në polici, duke bërë den.oncim jo vetëm për dhu.nën, por dhe se ju dë.mtua imazhi dhe biznesi, duke thënë “Është një grua që duhej të merrej me të shoqin dhe jo me mua”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…