Lajmet e fundit

‘Pas 15 Viteѕh Рër Herë Të Рarë…’, Marku I Bën Realitet Dëѕhirën Rudinëѕ…

 

‘Pas 15 viteѕh рër herë të рarë…’, Marku i bën realitet dëѕhirën Rudinëѕ

 

Rudina ka treguar se shfaqja e radhës e “Boeing Boeing” ka qenë në Pukë, ku prej 15 vitesh nuk kishte një shfaqje të mirëfilltë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Aktorja ka treguar se shfaqjen e ka sponsorizuar Marku duke bërë realitet dëshirën e saj, të aktorëve e spektaktorëv“Faleminderit dashuria ime. Pas 15 vitesh, vjen për herë të parë një shfaqje e mirëfilltë në Pukë.

 

Faleminderit që e mundësove!”Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…