Lajmet e fundit

Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut?

Advertisement

Dardha e eg ër (mu shmolla), ja vetitë e mrekullueshme k urative-Dardha e eg ër (M espilus ge rmanica) ose mu shmolla është shumë e sh ëndetshme.

Prej saj mund të pë rgatisni ma rmelatë dhe çaj, e njohësit. e mjekësisë popullore thonë se përmirëson shikimin, fo rcon më lçinë dhe ve shkat, përmirëson pa sqyrën e gja kut si dhe largon dh imbjet nga shp ina dhe gj unjët.

Sugje rohet edhe k undër ma rramendjeve, di arresë, in feksioneve të gojës e madje edhe ku ndër im potencës. Mund të pë rdoret edhe ku ndër gja kderdhjes nga mi shi i dhë mbëve.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

Po ashtu, nxit punën e gjëndrave të pë shtymës dhe lu kthit, pra ndaj edhe ju su gjerohet pe rsonave të mo shuar.Mu shmolla përmban pë rbërës shërues si taninë, vitamina C, pektinë, ac ide të mollës dhe li monit.Edhe fa rat e saj janë shumë të shëndetshme, i vendoni në ujë dhe ky ujë më pas mund të përdoret për shë rimin e pla gëve Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

Advertisement