Lajmet e fundit

Rrаhu Gruan 20 Vjet Më Të Re, Aktori I Njohur Turk Rrееzikоn Dë Nimin Me ..

 

Rrаhu gruan 20 vjet më të re, aktori i njohur turk rrееzikоn dë nimin me ..

 

Aktori turk, Ozkan Denis, i cili është i njohur për shqiptarët me rolet e tij në serialet “Nusja nga Stambolli” dhe “Fati”, mund të përfundojë në bu rg për dhu në ndaj ish-gruas së tij Fejza Aktan, 20 vjet më të re.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Siç shkruajnë me diat, hetimi mbi çështjen ka për funduar dhe prokuroria ka ngritur një padi kundër Ozkan, në të cilën kërkohet një dë nim me bu rg që varion nga gjashtë muaj deri në një maksimum prej një viti e gjysmë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Fejza tha se aktori e rra hu atë disa herë, dhe hera e parë që ndodhi ishte tre vjet më parë në shtëpinë e tyre. Ajo zbuloi se incid enti i tretë i dhu nshëm ndodhi teksa ishin në Gjermani, dhe sipas mediave turke, dadoja e djalit të ish-bashkëshortëve, miqtë e tyre të përbashkët dhe motra e Fejzas dë shmuan në gjykatë