Lajmet e fundit

Shtime: Një vajzë torturon fizikisht një moshatare të saj

 

Mossimpatia dhe dhuna në mes vajzave është dukuri që ka kohë të jetë e pranishme në shoqërinë tonë.Një rast i tillë ka ndodhur edhe së fundi, ku në një video të dërguar nga një lexues i “Revistes Kosovarja”, shihet si një vajzë e torturon fizikisht një vajzë tjetër.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Dërguesi anonim ka treguar se kjo ngjarje ka ndodhur në rrugët e qytetit të Shtimes dhe se vajzat janë të moshës 15 vjeçare.Kujtojmë se, para disa ditësh në internet qarkullonte një video ku si nxënset po torturojnë në forma të ndryshme vajza të cilat i cilësojnë si të dobëta dhe nën kërcënim i detyrojnë të bëjnë veprime të ndryshme.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Kundër kësaj, vajzat po vazhdojnë të tregojnë ‘forcat e tyre’ edhe pse janë gjini e njejtë, duke mos u marë kështu asnjë masë kundër tyre.