Lajmet e fundit

Ju Kujtohet Doktori Nga Mati Që Donte Të Martohej Me Bleonën, E Dini Çfarë Ka Ndodhur Me Të..!!

 

Ju Kujtohet Doktori Nga Mati Që Donte Të Martohej Me Bleonën, E Dini Çfarë Ka Ndodhur Me Të..!!

 

Ju kujtohet doktori nga Mati që donte të martohej me Bleonën, e dini çfarë ka ndodhur me të..!!

 

Mjeku i famshëm Dalip Gjoka, pediatër nga Mati, u bë i njohur tre vite më parë pasi u ofrua publikisht që të martohej me Bleona Qeretin.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Ai ishte dje në emisionin Zonë e Lirë. Teksa ka qenë në studio sot, Dalipi ka lexuar disa letra publike, ku në njërën shprehej se e gjithë dashuria ndaj Bleonës ka qenë e..Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…