Lajmet e fundit

Cila Këngëtare Është Vajza E Xhejlane Godancit – “Buqes” Së “Familjes…”?

Cila Këngëtare Është Vajza E Xhejlane Godancit – “Buqes” Së “Familjes…”?

Cila këngëtare është vajza e Xhejlane Godancit – “Buqes” së “Familjes…”?Batutat e rolit të Buqes tek “Familja Moderne”, ende janë hit në shoqërinë tonë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Të gjithë, përdorim diçka në përditshmërinë tonë nga ajo çfarë thoshte Buqja njëherë e një kohë në “Familje…”.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

E kemi parë në dhjetra shfaqje duke shkëlqyer dhe duke e dhënë më të miren nga vetja, por pak dimë për jetën private të aktores.Ndonëse nuk është martuar asnjëherë, thuhet se Xhejlane Godanci e ka një vajzë, e cila tashmë është e rritur, e bile është marrë për një kohë edhe me muzikë.Vajza, është e adoptuar.