Lajmet e fundit

Kafshimi I Thonjve Për Pak Sa Nuk I Kushtoi Jetën 20-Vjeçares

Advertisement

Kafshimi i thonjve për pak sa nuk i kushtoi jetën 20-vjeçares

Një studente, e cila kafshonte gjatë gjithë kohës thonjtë, hu mbi gishtin e madh dhe vuri në r rez ik jetën e saj, pasi u prek nga një formë e rra llë ka nc eri. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Courtney Whithorn, sot 20 vjeç, e nisi këtë zakon që në shkollë, ku ra pre e b uli zm it, në 2014.Pavarësisht se gishtat e saj nisën të merrnin ngjyrë të errët, e reja e mbajti këtë fakt të fshe hur nga familja dhe miqtë, duke i mbuluar shenjat me thonj fa lso.Kjo situatë vijoi për plot 4 vjet. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Duke qenë se kishte dë mt uar bazën e thonjve në mënyrë tejet të rë n dë, studentja e psikologjisë u pr ek nga një formë e rr allë kan ce ri e njohur siacr al lenti gin ous subu ngual mela no ma.“Kur zbulova se k a nce ri më kishte prekur për shkak të kafshimit të thonjve, u hab ita, Nuk mund ta besoja“, tha e reja, e cila jeton në Australi.

Advertisement