Lajmet e fundit

Mjaft Përdorët Kruajtëse Veshësh Prej Pambuku : Doktorët Kanë Zb Uluar Mënyrën Më Efektive Për Të Pastruar Veshët Tuaj

Mjaft përdorët kruajtëse veshësh: Doktorët kanë zb uluar mënyrën më efektive për të pastruar veshët tuaj

Shumë nga ne përdorin pambuk veshësh të zakonshëm për të hequr dyllin dhe papastërtitë nga veshët tanë, por mesa duket ato bëjnë më shumë dëm sesa mirë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas eksp ertëve, përdorimi i rregullt i pambukëve të veshëve mund të çojë në pr obleme s erioze shëndetësore dhe mund të shk aktojë infl amacion.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Sipas doktorit të famshëm David Gill, pediatri Amerikan, thotë se dylli i veshëve nuk duhet të hiqet me forcë nga veshi, por mund të përdorni disa metoda më efikase.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas tij, përbërësit i keni tashmë në sirtarin e kuzhinës. Duhet të zhysni një pjesë pambuku në vaj dhe vendoseni brenda në vesh në mënyrë që të zbutet dylli.

Me pas, tundni kokën që të lëviz dyllni në drejtim të kanalit dalës. Më pas pr isni disa minuta dhe aplikoni disa pika vaj në vesh.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…