Lajmet e fundit

Mjekët I Hoqën Pajisjet Që E Mbanin Në Jetë, Por Kur Nëna E Saj I Dha Një P Uthje Të Fundit, Ja Cka Ndodhi..

Advertisement

Mjekët i hoqën pajisjet që e mbanin në jetë, por kur nëna e saj i dha një pu thje të fundit, papritur ajo u ringjall. Një vajzë e vogël 14-muajshe, e quajtur Alice, nga Anglia thuhej të ishte vajza më fatlume në botë.

Ajo u d iagnostikua me një gjendje k ërcënuese për jetën, por nuk ishte në gjendje të shërohej nga s ëmundja. Megjithatë, një mrekulli ndodhi kur ajo ishte në prag të vd e kjes!Kur ajo u pranua në spital, ajo u d iagnostikua me m eningjit ce rebrospinal ep idemik.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

Gjendja e saj vazhdon të përkeqësohet me kalimin e kohës dhe detyruar të përjetojë inf arkt, s eptikemia, d ështimi i v eshkave dhe komplikime të tjera të rënda.Mjekët u lanë të pafuqishëm me kushtet e përk eqësuara të Alisës dhe ajo mund të mbështetej vetëm në një makinë ventilimi për ta mbajtur gja llë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Disa muaj më vonë, mjekët erdhën në një vendim dhe thanë se së mundja e Alice ishte përtej ndihmës moderne të mj ekimit dhe këshilloi anëtarët e familjes së Alice që të fiknin mbështetjen e jetës së Alice për të ndaluar v uajtjet e saj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

Advertisement