Lajmet e fundit

Në Serial E Mbuluar Me Një Shami Por Shikoni Sa E Bukur Duket Sevgi Në Jetë Reale!!!! (FOTO!!)

Në serial e mbuluar me një shami por shikoni sa e bukur duket Sevgi në jetë reale!!!! (FOTO!!)

Në serial e mbuluar me një shami por shikoni sa e bukur duket Sevgi në jetë reale!!!! (FOTO!!) DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, Por në realitet ajo duket krejt ndryshe.

‘Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend.Të gjithë e njohin Sevgin nënën e motrave Bahar dhe Kader, transmeton Gazeta Express. Por në realitet ajo duket krejt ndryshe.Më poshtë do ta shikoni se sa e bukur duket ajo dhe me stil.Më fal’ është njëri ndër serialet më të shikuara në vend .. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…