Lajmet e fundit

Pas Ardit Gjebreas Edhe Aurela Gaçes E Ka Gjet B Elaja, Rr Ëqeth Me Fjalët Ajo: Ju Lutem Mos Besoni Nuk Po I Bëjmë Ne Këto Që Shikoni….

Pas Ardit Gjebreas Edhe Aurela Gaçes E Ka Gjet B Elaja, Rr Ëqeth Me Fjalët Ajo: Ju Lutem Mos Besoni Nuk Po I Bëjmë Ne Këto Që Shikoni….

Pas Ardit Gjebreas Edhe Aurela Gaçes E Ka Gjet B Elaja, Rr Ëqeth Me Fjalët Ajo: Ju Lutem Mos Besoni Nuk Po I Bëjmë Ne Këto Që Shikoni….

Një person ka hapur një pr ofil në “F acebook” me emrin e këngëtares dhe në një p ostim ka shkruar se do të dhurojë 10 mijë euro për 2,500 njerëzit e parë që k omentojnë fjalën “d ashuri”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Pasi është vënë në dijeni të një m ashtrimi të tillë, Gaçe ka njoftuar me njëherë fa nsat e saj që të bëjnë ku jdes.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ju l utem, mos u përgjigjni në mesazhet që ju dërgojnë. Faqja ime e vetme është e c ertifikuar. Ju l utem, mos u mash tr oni. Dikush po bën një lojë me shumë emra të njohur. Mos hapni asnjë mesazh nga kjo f aqe. Mos jepni të dhënat tuaja personale, b ankare. Ju marrin ato të dhëna e ju vj edhin. R aportojeni, r aportojeni!”, shkroi këngëtarja.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE