Lajmet e fundit

Qan Me Lot Ardit Gjebrea/ Kërkon Nënën Biologjike, Por Zbulon… (Video)

 

Qan me lot Ardit Gjebrea/ Kërkon nënën biologjike, por zbulon… (Video)

 

E ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek “E Diela Shqiptare” ishte Gentiana, e cila kishte ardhur të kërkojë prindërit e saj biologjikë. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Gentiana është rritur nga prindër adoptues dhe e mori vesh që ishte e adoptuar gjatë shkollimit tetëvjeçar. Pas humbjes së babait, Gentiana nisi të kërkojë rrënjët e saj duke nisur nga Shtëpia e Fëmijës në Tiranë. “Ka një mesazh për ty” kishte rënë në gjurmët e nënës së Gentianës, Sanies, e cila kishte patur një histori prekëse. Sania, një vajzë e re nga veriu i Shqipërisë, e martuar dhe me pesë fëmijë, kishte mbetur pa përkrahje kur i vdiq bashkëshorti.

 

Pas thuajse pesë vitesh nga vdekja e tij, mjekja e fshatit vë re diçka që Sania përpiqej ta fshihte për shkak të mentalitetit, shtatzëni. Mjekja e ndihmoi të shkojë në spitalin e Shkodrës, larg kureshtjes së njerëzve që ta lindte fëmijën e qetë. Ardhja në jetë e Gentianës pasoi me qëndrimin dy mujor në spital, për të cilin u tha se ishte një operacion apandesiti, gjë që fëmija i madh e Sanies e mban mend ende në këtë formë. Prindërit e saj e pranuan sërish në shtëpi, por me kusht që të braktiste Gentianën.SHTYP/HAP REKL.AMEN E MEPOSHTME QE TE LEXONI ME TEPER

 

Ajo kishte kërkuar disa herë fshehurazi vajzën me shpresën se do t­a gjente diku, por nuk ia arriti. Pas një lufte me tuberkulozin për 36 vjet, ajo ndërroi jetë më 10 Qershor, në ditën e ditëlindjes së Gentianës. Fëmijët e Sanies tashmë ndodhen në dijeni të ekzistencës së gjysmë-motrës së tyre dhe një prej tyre ishte në pritje për të takuar Gentianën në prapaskenë. SHTYP/HAP REKL.AMEN E MEPOSHTME QE TE HAPET VIDEO…