Lajmet e fundit

Zbulimi Shkencor: Merrni 3 Aspirina Dhe Perzieni Me Mjalte, Rezultati Do Iu Len Pa Fjale

Përdoreni këtë mjekim popullor në fytyrën tuaj për të zgjidhur prob. lemet e mëdha të fytyrës.

Kjo maskë kthen fytyrat me prob. lematike, në të bukura dhe plot jetë.Para se ta vendosni në fytyrë ju këshillojmë të bëni një provë të vogël te krahu, nëse ju bën ale. rgji dhe nëse nuk pësoni asnjë reaksion atëherë mund të vazhdoni me proçedurën. Përbërësit: 1-2 kokrra aspirin. pak ujë.1 lugë mjaltë.Përgatitja:

Coptoheni aspirinën në një tas qelqi. Hidhini ujin dhe i përzieni mirë. Hidh një lugë mjaltë dhe i përzieni sërish.Aplikojeni maskën në një fytyrë të pastër dhe mbajeni për 10 minuta. Fërkojeni pak dhe shplaheni.

Kjo maskë duhet të përdoret 2-3 herë në javëPas 10 ditëve do vëreni ndryshime të mëdha në fytyrën tuaj.