Lajmet e fundit

Dhjetë Vite Pas, Nuk Do Ta Besoni Si Duket Sot Drita E ”Familjes Moderne”

 

Dhjetë vite pas, nuk do ta besoni si duket sot Drita e ”Familjes Moderne”
Dhjetë vite pas, nuk do ta besoni si duket sot Drita e ”Familjes Moderne”

 

Familja Moderne ishte serial shqiptar i cili filloj që në vitet e pas luftës në Kosovë. Ky serial u transmetua nga viti 2001 në RTK, deri në janar të vitit 2011, shkruan Kosovarja.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Edhe pse kanë kaluar plotë 10 vite prej kur përfundoj ky serial, “Revista Kosovarja” ka hulumtuar duke zbuluar se si dukeshin aktorët e “Familjes Moderne” atëherë, e si duken sot. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Duke qenë se aktorët e këtij seriali vendor ishin mjaftë të dashur për publikun, kureshtja e këtij të fundit është mjaftë e madhe ti shoh ata se si kanë ndryshuar ndër vite.Në vazhdim “Revista Kosovarja”, iu sjellë disa nga personazhet e “Familjes Moderne” dhe ndryshimet që kanë pësuar ata në pamje.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE