Lajmet e fundit

Ky Ka Qenë I Forti I Korçës,Burri I Eli Farës. E Dini Pse Nuk U Martua Më?

Këngëtarja korçare është ndarë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte vetëm disa muajshe.

Më pas Eli nuk është martuar më dhe nuk ka bere asnjë lidhje tjetër dashurie publike, edhe pse thashethemet nuk mungonin. Por e dini se kush është babai i Marinës? Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Babai i Marinës dhe ish-bashkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Mbase emrin e tij nuk e keni të dëgjuar, por Luli ka pasur probleme me drejt’ësinë para disa viteve dhe njihej si “Kapo i Ba’ndës së Çobenjve”. Sipas burimeve pranë Luli jeton në Korçë por prej 20 vitesh nuk dihet çfarë bëhet me të.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..