Lajmet e fundit

Pamje Të Rr Alla, Monika Kryemadhi Pas L Indjes Së Djalit Dhe Ilir Meta.. (Video)

Advertisement

 

Pamje Të Rr Alla, Monika Kryemadhi Pas L Indjes Së Djalit Dhe Ilir Meta.. (Video)

 

Pamja e mëposhtme është shkëputur nga një intervistë që kr yetarja e LSI Monika Kryemadhi ka dhënë vite më parë, kur në jetë ka ardhur Besari.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Djali i familjes Meta.Në atë kohë kr yeministër, Meta ka shkruar në m aternitet dhe ka p agëzuar fëmijën me emrin Besar.Ndërkohë, pas lindjes Monika Kryemadhi ka përshkruar e mo cionet e ardhjes në jetë të djalit të saj. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

 

Në atë kohë kr yeministër, Meta ka shkruar në maternitet dhe ka p agëzuar fëmijën me emrin Besar. Ndërkohë, pas l indjes Monika Kr yemadhi ka përshkruar emo cionet e ardhjes në jetë të djalit të saj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

Advertisement