Lajmet e fundit

Shqiptarët E Duan Shumë/ E Gjeni Dot Se Kush Është Këngëtarja Në Foto

Parashqevi Simaku nje nga ikonat e medha te muzikes Shqiptare te gjithe e donin shume dhe ishte kengetarja e preferuar per te gjithe. U pëlqye dhe u duartrokit shumë.

Por pas largimit në SHBA, flitet se jeta e saj është vës htirësuar vitet e fundit. Dhe shteti shqiptar nuk është interesuar kurrë për shendetin e një prej simboleve të artit, në një kohë kur kultura dhe muzika po rrë nohet gjithnjë e më shumë nga pseudoartistë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Është rap ortuar pak vite më parë se ajo v uan nga par aliza faciale, që i ka pr ekur gojën. Ndaj ajo nuk përformon më në sk ena me këngët e saj. Mbase nuk dëshiron për këtë arsye, që pub liku ta shohë në një gjendje ku ajo nuk mund të këndojë më. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Një këngëtare e përma save si Parashqevi Simaku, megjithatë, i mungon sk enës shqiptare. Pas largimit në SHBA, në fillim të viteve ’90, ajo u rik thyer shumë rra llë. Për herë të fundit më shumë se dy dekada më parë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Nuk dihet prej vitesh më asgjë për një nga këngëtaret ikonë të vendit tonë. Edhe këtij muaji, që numëron ditët e fundit, ajo i këndoi një nga këngët simbol të rinisë së atëhershme, këngë që këndohet me nostalgji edhe sot. Sepse e tillë ishte Parashqevia, për të mbetur në ze mrat dhe memorien e popullit dhe pu blikut, ndoshta në përj etësi.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…