Lajmet e fundit

Shum Bëni Kujdes! Nëse Shihni Këtë Shenjë Në Fruta! Mos I Bleni, Ky Është Rr.Eziku Që Vjen Nga To

Shum Bëni Kujdes! Nëse Shihni Këtë Shenjë Në Fruta! Mos I Bleni, Ky Është Rr.Eziku Që Vjen Nga To

Shum bëni Kujdes! Nëse shihni këtë shenjë në fruta! Mos i bleni, ky është rr.eziku që vjen nga to.

Por, a keni menduar ndonjëherë se çfarë kuptimi kanë? Ka numra në etiketa. Këto shifra tregojnë informacion të rëndësishëm lidhur me frutin.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo quhet PLU ose “Product Looking Number”.Nëse numri është 4 shifror dhe fillon me 3 ose 4, kjo do të thotë se nuk është natyrale, por ajo u rrit në fermat ku ka kimikate dhe pesticide. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Nëse numri fillon me 9, kjo do të thotë se frutat janë organike, rriten pa kimikate. Jini shumë të kujdesshëm kur blini këto herën tjetër kur shkoni në dyqan.shtype hapsiren me poshte shiko rekomandimin .Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…