Lajmet e fundit

Mos Harxhoni Para! Ja Si T’i Zbardhni Dhëmbët Për 2 Minuta Me Lëkurën E Bananes

Mos harxhoni para! Ja si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta me lëkurën e bananes

Mos harxhoni para! Ja si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta me lëkurën e bananes Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lëkura e bananes vepron si me magji për zbardhjen e dhëmbëve. Procesi mund të zgjasë 1-2 minuta dhe dhëmbët tuaja do të jenë të bardha si bora. Të gjithë jemi në dijeni të efektit veprues të këtij fruti të mrekullueshëm për shëndetin tonë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gjithçka që iu nevojitet është një lëvozhgë bananeje. Fërkojeni atë në dhëmbë dhe mishra përreth dy minuta. Pas kësaj, lani dhëmbët me pastë dhëmbësh.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…