Lajmet e fundit

Kandidatja E Re Për Presidente Të Serbisë: Kosova Do Të Jetë Gjithmonë Pjesë E Serbisë

 

Serbia është para zgjedhjeve presidenciale, derisa gjatë ditës së sotme Milica Gjurgjeviq-Stamenkovski ka zyrtarizuar kandidimin e saj për presidente.Ajo ka deklaruar se partia Zavetnici është forca e tretë më e fortë politikë në Serbi.

 

Vendimi për kandidimin e saj është marrë në asamblenë e partisë, ku morën pjesë anëtarë të kryesisë, Bordi Drejtues dhe Ekzekutiv si dhe kryetarë të bordeve, si dhe mbi 1 mijë e 200 delegatë të ftuar.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Gjurgjeviq deklaroi se janë të gatshëm për fushatë e që sipas saj prej 10 vitesh nuk kanë hequr dorë nga parimet e tyre programore, që sipas saj është “lufta për çështjet e familjes, ekonomisë dhe çështjen e Kosovës”.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Kosova ka qene dhe se do të jetë gjithmonë pjesë e Serbisë”, shtoi tutje ajo..