Lajmet e fundit

Rakiq: Nëse na falni Mitrovicën atëherë e pranojmë Kosovën

 

Bashkëpunimi midis serbëve dhe shqiptarëve nuk ka e kzistuar kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës, tha sot në Mitrovicën e Veriut, kreu i Listës Serbe Goran Rakiq. I pyetur nëse ai ka ndonjë mi k shqiptar, ai tha jo, përderisa shtoi se ka të njohur.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Asnjë mik, por të njohur po”, ka thënë ai,kreu i Listës Serbe Goran Rakiq. I pyetur nëse ai ka ndonjë mi k shqiptar, ai tha jo, përderisa shtoi se ka të njohur.“Asnjë mik, por të njohur po”, ka thënë ai.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ndërsa, duke folur për marrëdh ënίet mes shqiptarëve dhe serbëve, sipas Rakiq bashkëpunimi me njëri-tjetrin mund të ndodh vetëm nëse injorohen politikat dhe ten.sίonet politike që ekzistojnë tani.