Lajmet e fundit

E keni këtë shenjë të rrumbullakët, e të dhëmbëzuar – kjo është domethënia

Advertisement

 

Mund të keni parë një shenjë të vogël të rrumbullakët në krahun e majtë të dikujt ose mund ta keni edhe vetë.Kjo është një shenjë për shkak të va.ksini.mit.

 

Sipas një organizate shëndetësore, kjo va.ksinë ishte shumë e zakonshme para disa viteve.Mjekët përdorën një vi. rus të gjallë iVaccinia për të shkaktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga vi.rusi Variola, i cili shkakton linë.

 

Pas kryerjes së va.ksini.mit, formohen flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar.Krahu i njerëzve in.jekt.ohet disa herë me va.ksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’. Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.

Advertisement
Advertisement