Lajmet e fundit

Publikohen pamjet e rralla të Haradinajt pas konfrontimit me ush.tarët rusë…!

 

Një fotografi e Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj e vitit 2000 është shpërndarë sot nëpër portalet serbe.Fotot e papublikuara më parë tregojnë lën.dimet që Haradinaj kishte pës.uar nga konfrontimi me fo.rcat ruse menjëherë pas luf.tës në Kosovë.Fotografia është publikuar nga media serbe “Republika.rs”.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

 

Edhe në vitin 2013 një organizatë serbe e quajtur “Srpski Narodni Pokret”, u kishte dërguar mediave në Serbi fotografi menjëherë pas sul.mit që for.cat ruse i kishin bërë Haradinajt.Aty ishte dhënë edhe versioni i kësaj ngjarje ku thuhej gabimisht se gjithçka ka ndodhur në Mushtisht afër Suharekës e siç dihet për.plasja kishte ndodhur në aksin Prishtinë-Pejë në afërsi të Klinës.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te shfaqen pamjet ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Njësia ruse pjesë e KFOR-it kishte ndaluar një veturë me ‘terr.ori.stë’ të arm.ato.sur në mesin e të cilëve ishte edhe Haradinaj.Pasi që shumë shpejtë janë mposhtur dhe ça.rmat.osur Haradinaj i ka thënë parashutistit rus se është xhudist dhe se do të bisedonin ndryshe po të mos ishte i ar.mato.sur”, thuhet në njoftimin e kësaj organizate nac.iona.liste serbe.Më pas aty theksohej se ush.taraku rus kishte urdhëruar që t’i zgjidhen duart Haradinajt, ku edhe kishte filluar konfrontimi mes tyre.