Lajmet e fundit

Shefi i NATO-s: “Ush.tria e Kosovës mund të hyjë në Mitrovicën e Veriut pa lejen tonë

Advertisement

 

Sekretari i përgjithshëm i NATO’s, ka thënë se ush.tria e Kosovës mund të f utet në veri pa lejen e KFOR’it.Stoltenberg ka thënë që disa aleatë të NATO’s janë të kanqur me arritjen e f orcave te s igurisë së Kosovës mund të futen pa lejen e KFOR’it në Mitrovicën e veriut.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Disa aleatë në NATO gjithashtu kërkojmë respektimin e Marrëveshjes së Brukselit, dhe është e qartë se f orcat e sigurisë vendore mund të hyjnë në veri pa lejen e komandantit të KFOR-it”, ka thënë Stoltenberg.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Advertisement