Lajmet e fundit

Del Nga Takimi Nënë Liza: Refuzoj Mbështetjen Me Taksat E Popullit

 

Nënë Liza, nëna e fortë që po i reziston debatit propagandistik të çdo politikani.Nënë Liza sapo doli nga takimi me kryeministrin Rama e ka kundërshtuar propagandën e kryeministrit dhe ka refuzuar garancinë vetëm me fjalë, ndër të tjera ajo tha:Unë refuzoj ndihmën me taksat e popullit, unë e kam bërë shtëpinë vetë me djersën e djemve dhe vajza të mija dhe ska të drejtë të ma marri askush”.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE..

 

Kur u pyet nga gazetarët se nëse do e linte tani shtëpinë pas garancisë që i ofroi Rama, ajo u përgjigj prerë dhe pa asnjë ndroje:“Nuk besoj mor gjallë, i merr era. S’kam për të dalë nga shtëpia. Kontratën nuk e kam marrë. Dua kontratën me bashkinë, me vulë, me noter. Atëherë ulem unë. Kur ta firmosë kryebashkiaku. Nuk e fal se nuk kam mundësi, I kam falur boll. I dua të gjitha metrat katrorë. Unë vilë e kam pasur. si kërkova vilë, por siç e kam pasur.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

E kam pasur në proces legalizimi. Kontratën do e firmos kur të vijë kryetari i Bashkisë, ai e vendos. S’ka asnjë afat, asnjë garanci. Se kur do bëhet pallati se dimë. Kryeministri thotë; do e merrni. Por kur do e marrim? S’kemi marrë asnjë garanci.”, tha ajo.