Lajmet e fundit

Do Qani! Historia E 90-Vjeçares Të Bra.Ktisur Nga Familja Që Po Emocionon Botën, I Ndodh…

Do Qani! Historia E 90-Vjeçares Të Bra.Ktisur Nga Familja Që Po Emocionon Botën, I Ndodh…

Një grua në moshën 90-vjeçare, e ka gjetur veten të de tyr ua r të paguajë një gj o bë prej 250 euro në javë, pa patur asnjë fa j.
Agnes Maples, është emri i gruas së moshuar, e cila ishte e d et yru ar të jetonte në praninë e mbetjeve brenda dhe jashtë shtëpisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por e gjitha kjo situatë ishte krijuar në të vërtetë për shkak të sjelljes së të afërmve të saj, të cilët edhe pse ishin në dijeni për pr o bl em et dhe nevojat e saj, e kishin lënë të jetonte aty. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Edhe pse gruaja nuk ishte në gjendje të kujdesej as për veten./Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…