Lajmet e fundit

Historia Që Të Prek Shpirtin! Nusja I Kërkoi Të Shiste Nënën E Tij, Ai E Bën Të Pendohet Keq Ditën E Dasmës

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrit në vesh që ai nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë), sepse nuk i pëlqente asaj! Dhëndri e morri mikrofonin dhe tha: “Kush po e blen nënën time?”

U çuditën të pranishmit në sallë me sjelljen e tij, dhe këtë ai e përsëriti tri herë. Pas kësaj e hodhi unazën dhe tha: “Unë e blej nënën time”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

U kthye në drejtim të nuses dhe i tregoj asaj se është e shkurorëzuar, dhe tha: Unë e blej nënën time, e morri atë dhe u largua nga salla. Në vendin e tij u përhap tregimi për veprimin e tij. Më pas erdhi një njeri tek ai dhe i tha: Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Unë nuk gjej burrë më të mirë se sa ti, për vajzën time, kështu që e martoi vajzën e tij me të, pa harxhime materiale.
O Allah bëji nënat tona nga banoret e Xhenetit.
Hap hapesiren reklamuese dhe shikoni vidjeon ne vazhdim