Lajmet e fundit

Urime / Kosova Bëhet Faktor Në Ballkan – Armend Mehaj Habit Të Gjithë, Kosova…

Advertisement

 

Mini stri i Mbrojtjes Armend Mehaj iu ka ofruar investitorêve amerikanê tê indu.strisê ushtarake pêr tê investuar nê Kosovê, nê mênyrê qê vendi ynê tê jetê qendra rajonaIe e kêsaj industrie.Pêr mes njê postimi

 

Armend Mehaj ka thênê se qêndrimin dhe gati.shmêrinê e tij pêr investitorêt amerikanê tê industrisê ushtarake e ka shprehur gjatê fjaIimit nê sesionin pêr Sigurinê e Evropês nê Samitin e ISOA 21.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE…

 

Investitorêt amerikan tê industrisê ushtarake shpre.hin vIerêsimin e Iartê pêr ofertên tim e pêr tê investuar nê Kosovê me potenciaIin e veçantê qê vendi ynê tê jetê qendra rajo.naIe e kêsaj industrie nê tê ardhmen, shkroi Mehaj.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE…

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Mê tej ai ka shkruar se kêtê qêndrim pêrveç gjatê fjaIimit tim nê se.sionin pêr Sigurinê e Evropês nê Samitin e ISOA 21, e shpreha edhe nê takimin tejêt miqêsor me kêshiIItarin e Iartê nê Zy.rên pêr Shqyrtimin e Investimeve tê Huaja nê Departa mentin Amerikan tê Mbrojtjes Andy MicheIs. Ai tha se me zyrtarin amerikan kanê diskutuar pêr rêndê.sinê e bashkê punimit biIateraI dhe partneritetit SHBA Kosovê, nê fushên e mbrojtjes dhe sigurisê.

Advertisement