Lajmet e fundit

Ka Datëlindjen Azem Hajdari I Ri Sot, E Motra Rudina E Uron Me Fjalë Shpirti: Njësoj Si Babai, Jam E Bekuar I Miri I Motrës!

 

Deputetja Rudina Hajdari, uron në ditën e tij të lindjes vëllain e saj të vogël, Azemin, i cili mban dhe emrin e të atit të ndjerë.
“Ashtu si babi, Azemi lë shenjë në jetët e atyre që prek e takon”, shkruan Rudina. Azem Hajdari mban emrin e të atit, pishtarit të demokracisë Azem Hajdari.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Unë jam e bekuar sepse nuk kam thjesht dy vëllezër por kam mbi të gjitha dy shokë për kokë. Bashkë qeshim e qajmë gjithë çfarë na sjell jeta, sido ta sjellë ne jemi bashkë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Sot, Azemi, vëllai i vogël, ka ditëlindjen dhe dua ti uroj çdo motre në Shqipëri që ti qëllojë një vëlla si Azemi. I dashur, i mirë, i fortë kur duhet forcë e i butë kur duhet qetësi.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ashtu si babi, Azemi lë shenjë në jetët e atyre që prek e takon. Gëzuar i miri i motrës! Jam krenare për ty! @azem__hajdari”, shkruan deputetja.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..