Lajmet e fundit

Mburret pak Presidentja, thotë se Kosova nuk ka pasë aleat më të madh se Vjosa Osmani

 

“Kosova e pas pavarësisë nuk kanë pasë kurr e as nuk do të kenë aleat më të madh sesa Vjosa Osmanin”, ishte deklarata e presidentes gjatë një interviste në RTK, përcjell Periskopi.Osmani ka thënë se këtë gjë e dinë edhe ata që sipas saj po i sulmojnë edhe pse ajo nuk tregon se kush po e sulmon..Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Mediat e dinë një gjë shumë mirë, në historinë politike të Kosovës të pas pavarësisë, nuk kanë pasë kurr e as nuk do të kenë aleat më të madh sesa Vjosa Osmanin. Shumë mirë e dinë këtë punë. E dinë edhe tash që po sulmojnë, disa njerëz të caktuar. E dinë që nuk do të kenë kurrë aleat më të mirë të lirisë së shprehjes.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Pra, qindra artikuj që të paraqesin ty kinse po abuzon me pushtetin, janë me qëllim që të paraqitet një lloj portreti i Vjosa Osmanit që kinse abuzon me taksa të qytetarëve, gjë që nuk është e vëretetë. Prandaj, kur je vazhdimisht nën sulm duhet me mbrojte të vërtetën në radhë të parë, dhe ne e kemi vënë reagimin tonë publik”, u shpreh OsmaniKujtojmë se këso lloj mburrjeje kemi parë edhe tek kryeministri i Kosovës, Albin Kurti për ‘të arriturat e Qeverisë’.