Lajmet e fundit

U Pa Edhe Kjo Nga Militantët: Albini Kurti Si Bruce Lee

 

Portali që mbështet kryeministrin e vendit, Albin Kurtin pas miratimit të rezolutës kundër referendumit serbë ka bërë disa krahasime interesante.

 

Përmes një posti ky portal ka krahasuar Kurtin me aktorin e njohur të filmave Bruce Lee, pasi sipas tyre të dy e luftojnë korrupsionin dhe mafian.Madje, ata kanë vënë një fotografi ku shtihet trupi i aktorit me kokën e Kurtit.

 

“Kurti ka marrë epitetin e liderit që lufton korrupsionin, të padrejtën dhe KRlMlN e organizuar. Ja ideja origjinale e një artisiti i cili Kurtin e krahason me aktorin e famshëm Bruce Lee, i cili në botën e filmit njihet për rolet e tij si luftëtari i pamposhtur që futet mu në çerdhe të mafias dhe lufton banditët, krImInelët dhe narkobaronët.