Lajmet e fundit

EKSLUZIVE : Apeli I Nënës: Kujdes, Kjo Lule Që Mbani Në Shtëpi Është Vde, Kjeprurëse…!!!

 

Pasi i ndodhi fatkeqësia me fëmijën e saj, nëna e djaloshit e shpërndau këtë informacion për të gjithë që të ruajnë fëmijët dhe veten nga kjo lule v de kj epru rëse.Historia e tr/ishtë e jetës së saj filloi atëherë kur Esteban, djali i saj 5-vjeç po luante me këtë bimë, madje dhe e kishte konsumuar.Pas pak nëna e tij vuri re se i biri nuk ndihej mirë. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Lëkura i kishte marrë një ngjyrë të çuditshme dhe shfaqte probleme të mëdha në frymëmarrje. Kam marrë menjëherë amb, ulancën, por ishte shumë vonë dhe djali im v d, iq”, ka thënë mamaja. Arsyeja se pse i vdiq i biri ka të bëjë me kimikatin që vjen nga lulja AMOENA, i cili është vdekj/eprurës.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Shtëpiaket e mbajnë në shtëpi këtë lule sepse ajo qëndron jeshile dhe ka rezistencë edhe nëse nuk ndodhet në diell.Deri pak vite më parë janë numëruar 64 mijë raste helmimi nga kjo lule dhe nëse nuk veprohet shpejt ajo është vdek/jeprurëse. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..