Lajmet e fundit

Ka qenë njëra nd ër aktoret më të bukura të asaj kohe, ajo tashmë është 50 vjece dhe ndryshimi i saj do t’iu lë pa fjalë…!!!

Advertisement

 

Advertisement

Në vitet e para të de mokracisë pati fa tin të me rrte një ftesë nga shkolla e fa mshme franceze “Florent” për të bërë një ek speriencë të cilën ia of roi z.François Florent, kri juesi dhe dre jtuesi i të kësaj shkolle franceze e in ternacionale.

 

U nis drejt Parisit të fa mshëm ku prindërit e saj hy në në bo rxh për ti pa guar biletën e avionit. Komedia “Edhe ashtu edhe kështu”, me re gji dhe ske nar të Bujar Kapexhiut, me muzikë të Ardit Gjebresë është prodhuar në vitin 1989 nga “Kinostudio Shqipëria e Re”.

 

Sesilia Plasari ishte vetëm 23 vjeçe kur luajti në filmin “Edhe kështu edhe ashtu”. Shë nont e viti 1989 dhe era e ndry shimeve në bll okun ko munist kishte filluar të frynte edhe në Shqipëri.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Me një stil flokësh të rrallë për kohën dhe një fytyrë ën gjellore ajo ma hniti shikuesit me p amjen e saj gjatë asaj pe riudhe, ndoshta nga të pa ktat bukuri që shqiptarët mundeshin të pë rballeshin në atë periudhë ku mu ngonte çdo gjë.

Advertisement