Lajmet e fundit

Sazan Guri nuk kontrollon dot veten dhe i thotë… shp ërthen Rudina Magjistari: Je…., kështu bën…

 

Një d ebat ka nd odhur mbrëmjen e sotme midis amb ientalistit Sazan Guri dhe m oderatores, Rudina Magjistari.
Ka qenë një k oment i amb ientalistit Guri ndaj të ft uarës Arlinda Dudaj që ka sj ellë r eagimin e m oderatores, Rudina Magjistari, e cila e ka ak uzuar Gurin se është m askilist dhe se gjithmonë kështu sillet.

 

Gjithsesi, ambientalisti e ka m arrë me sp ortivitet, duke i thënë se intimitetin e ka pjesë të l umturisë. Pjesë nga biseda:
Sazan Guri: Të k eqen vëllai se je bërë dhe s impatike sot.
Arlinda Dudaj: Faleminderit shumë, gjithmonë kam qenë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Rudina Magjistari: Këto janë sjellje ma skiliste gjithë kohës Sazan duhet të ta k orrigjoj, e ke të th eksuar këtë gjë dhe nuk është hera e parë që ndodh sa herë që vjen në st udio.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Sazan Guri: Po mirë, e kam pjesë të l umturisë.
Arlinda Dudaj: Ti je m askilist dhe unë i kam thënë në një em ision tjetër.
Sazan Guri: Çfarë ke me mua, unë e kam të s inqertë atë, po çfarë, ç’më ng atërron me këto tema.

 

Rudina Magjistari: E parë e punës nuk është e sjellshme sepse e ke vetëm me Arlindën dhe nuk e k omplimenton po njësoj dhe z onjën tjetër që nuk është fare e sj ellshme nga ana jote.
Sazan Guri: Ia bëra rrugës kur erdha bashkë me të. Ajo është goca e shokut, çfarë t’i them hë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..