Lajmet e fundit

A E Dinit? Kjo Aktore E Famshme, Është Bashkëshortja E Salsano Rrapit

 

Salsano rrapi sigurohet ta ruaj jetën e tij private në formën më diskrete të mundshme, larg vëmendjes së rrjeteve sociale.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Por bashkëshortja e Salsonos ështe gjithashu fytyrë publike dhe shumë e njohur për ekranin, aktorja e Teatrik Kombëtare dhe së fundmi aktore në “Kosherja”, Erjona Kakeli.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Si rrallë herë, Salsano dhe Erjona në verën e 2021 u bënë pjesë e medias me pamje nga ceremonia e kurorëzimit të dashurisë së tyre shumë vjeçare. Erjona dhe Salsano janë pridër të dy vajzave që preferojnë t’i mbajajnë private edhe më shumë se historinë e tyre.