Lajmet e fundit

Deputeti I VV-Së: Përveç Për Rrymë, Çka Tjetër Ju Ka Mashtruar Zoti Kurti?

 

Deputeti i Vetëvendosjes, Mefail Bajçinovci, ka pyetur se përveç premtimit të kryeministrit Kurti për rrymë çka ka mashtruar tjetër.
Bajçinovi këto deklarata i ka bërë mbrëmë nê KlanKosova.

 

‘Për çka mashtroi, ma thoni premtimin e zotit Kurti, përveç rrymës çka ka mashtru?’’, pyeti Bajçinovci, duke lënë të nënkuptohet se edhe ai vetë pajtohet se qëndrimet dhe premtimet e shefit të tij ndryshuan pasi erdhi në pushtet.