Lajmet e fundit

FOTO: Çdo ditë i vendosin një kafaz në kokë dhe çelësin e ka vetëm gruaja – ja arsyeja

 

Për duhanpirësit e zjarrtë, lënia e duhanit mund të jetë detyra më e vështirë në jetë, ndaj kur duan të heqin dorë nga ky ves, bien dakord për gjithçka.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Kështu që ky njeri pranoi të vishte të ashtuquajturat Një përkrenare “anti-duhan”, e cila duket si një kafaz zogjsh, e cila mbyll gruan e tij dhe e nxjerr jashtë vetëm për të ngrënë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…