Lajmet e fundit

Në Vitin 1939, Ajo U Largua Nga Shtëpia: Kur Rihapën Derën, Nuk Mund Ta Besonin Atë Që Panë! (VIDEO)

 

Në vitin 1939, gruaja pariziene u largua nga banesa e saj. Shtatëdhjetë vjet më vonë, një drejtues ankandi gjeti të njëjtin apartament dhe vepër arti, tani me vlerë disa milionë dollarë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Zonja de Florian ishte 23 vjeç kur u largua nga banesa. Ishte fillimi i një lufte të përgjakshme dhe të gjatë. Ajo paketoi shpejt dhe mbylli apartamentin e saj në Paris. Po lëvizte në jug, pra një zonë që nuk ishte nga pushtimi i Gjermanisë naziste.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Edhe pse i është dashur të paguajë qiranë gjithë jetën, ajo nuk është kthyer më në banesën e saj luksoze. Ajo vdiq në vitin 2010, në moshën 91-vjeçare. Pas vdekjes së saj, trashëgimtarët punësuan në ankand Olivier Chopin-Andandri për të vlerësuar vlerën e pronës.Shikoni dhe shpërndajeni videon me miqtë:

 

<iframe width=”610″ height=”342″ src=”https://www.youtube.com/embed/ICxL6FHJc94″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>