Lajmet e fundit

Foto Që Do Donin T’i Zhduknin Nga Rrjeti: Ermal Mamaqi Dhe Amarda Toska Në Fillim Të Lidhjes,Siç Nuk I Keni Parë (FOTOT)

 

Çifti vijonin të ishin pjesë e “Portokallisë”, Ami si prezantuese, ndërsa Ermali, i sapodiplomuar në Akademinë e Arteve për kanto, vazhdonte të lunate bashkë me grupin “The SH.B.L.SH.”

 

Në intervitën e 10 vjetëve më parë, ai nuk e mendonte dot veten jashtë këtij grupi, madje as mendonte se do të kishte sukses: “Nuk do të më pëlqente të isha larg grupit “The SH.B.L.SH.”.

 

Madje, nuk e mendoj dot veten më të suksesshëm jashtë këtij grupi. Pjesëtarët e këtij grupi janë djem me të vërtetë shumë të talentuar dhe unë kam marrë shumë prej tyre…” – do të thoshte Ermali në atë kohë, edhe pse vitet treguan se edhe pa ta, ai provoi jo pak suksese të mëdha…Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te shfaqen pamjet ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Por jo më pak edhe Ami, e cila u bë një sipërmarrëse e suksesshme krejtësisht e pavarur nga ekrani.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te shfaqen pamjet ↓↓ artikulli vazhdon..