Lajmet e fundit

Zbulohet Shifra, Ja Sa Milionë Euro Do Të Ndajë Kurti Dhe Vjosa Për Të Akuzuarit E SpeciaIes

 

Qeveria planifikon ndarjen e 20 miIionë eurove për të akuzuarit e SpeciaIes.Qeveria ka planifikuar ndarjen e 20 milionë eurove për të akuzuarit potencial të Gjykatës Speciale.Kështu ka deklaruar Ministri i Drejtësisë,

 

për kallxo derisa ka thënë se kanë ndarë shtatë milionë për mbrojtje të të akuzuarve potencialë në Gjykatën SpeciaIe dhe 13 miIionë rezervë.tha se ajo ka nënshkruar tri udhëzime administrative për ndihmë për akuzuarit potencialë në Speciale.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

“Nga këto 20 milionë do të ndahen fonde për mbrojtjen e tyre, do të ndahen fonde për përkrahjen e familjeve të tyre që parashihet me një udhëzim tjetër ku parashihen udhëtimet e tyre, vizitat etj.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Dhe i fundit për ata që shpallen të pafajshëm kompensimi i shpalljes së tyre të pafajshëm”, tha Haxhiu.Ministrja Haxhiu tha se momentalisht e kanë infrastrukturën e mirë ligjore që të ketë llogaridhënie, kontroll dhe balancë në dhënien e këtyre parave.