Lajmet e fundit

Ivica Dacic Dridhe Gjithe Ballkanin Zbulon Sekretin E Madh Te Albin Kurtit Kur Ishte Ne Burg !!!

Krye tari i parlamentit serb Ivica Daçiq ka vazh.duar te merret me kryeministrin e Kosoves, Albin Kurti. Daçiq gjate dites se djesh.me me Kurtin u mor edhe ne seancen e Kuven.dit.

Ai tha ne parla.ment se sot Albin Kurti nuk do te kishte qene ne gjen.dje te ishte kryeminister nese qeveria e ate.hershme e Vojislav Koshtunices dhe ministrat e DOS nuk do te kishin mira tuar ligjin mbi amni.stine per siç u shpreh ai sepra.tistet shqiptare ne Kosove dhe Metohi, per.fshire Kurtin.

Ne te kunder.ten, sipas Daçiqit, Kurti do te ishte ende ne bu rg. Keshtu qe Shaip Kamberi nuk e li.roi Kurtin, por Koshtunica nen.shkroi faljen. Ministrat e DOS dhe qeveria propo.zuan nje ligj mbi amnistine, dhe mijera terro riste shqiptare u liruan nga bur.gjet, citohet të ketë thene Daçiq