Lajmet e fundit

Ju Kujtohet “Elsa E Fredit”/ Ja Si Duket Sot Ajo, Ka Edhe Një Djalë Të Rritur…

 

Aktorja e njohur shqiptare Eva Alikaj ka folur për veten, karrierën e saj në teatër, largimin nga Shqipëria, dhe për të birin e saj Xhinon i cili merret me muzikë klasike dhe jeton në Shtutgard.

 

Si yll Hollywood-i! Njihuni me Xhinon, djalin 27 vjeçar të Eva Alikaj!Pamjet ne linkun em psohte

 

Eva ka treguar se ajo nuk mund të tregohet më e rre ptë me të birin, kjo edhe për shkak të moshës dhe pavarësisë që ai ka krijuar.
“Nuk e bëj më, sepse jam e detyruar. Sot, nuk e shoh vetëm si djalë. Ai tashmë dëshiron të bëjë gjërat e tij ka fituar dista ncë dhe nuk më lejon.

 

Edhe pse do të doja që të më pyeste, por ai është djalë shumë i mirë, shumë i talentuar”, – thotë aktorja duke shtuar se Xhino (ai merret me muzikë klasike), tashmë jeton në Shtutgard, ndaj distanca nuk e lejon të jetë “nëna e rre ptë.”,-tha Eva.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ajo ka rrëfyer se Xhixho i di vlerat e saj dhe i qëndron afër “E di që jam dikushi, e pranon fuqinë time. Kam pasur fatin që në disa vlerësime të miat të jetë edhe ai prezent.

 

Edhe kur mora çmimin “Mjeshtre e madhe”, ai ishte këtu dhe sot, e vlerëson ndryshe.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..