Lajmet e fundit

LAJMI FUNDIT!! Gjenerali I Lartë Serb ”Çon Pesh” Gjithë Botën !! Do Kthehemi Në Kosovë Sepse…..

Advertisement

 

Ljubisa Dikovic, ish shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtr.isë Serbe në një intervistë për Kurir’in serb ka thënë se Serbia nuk ka humbur nga NA.TO dhe se usht.ria serbe një ditë do të kthehet përsëri në Kosovë.

 

Kurir ka realizuar një intervistë me Dikovic duke e pyetur atë ndër të tjera edhe për bom.bar.dimet e NA.TO’s dhe Iuf.tën në Kosovë, ndërsa deklaratat e ish-gjeneralit serb janë të forta e kër.cënuese. Lidhur me bo.mba.rdimet e NA.TO’s, Dikovic thotë se kanë mbrojtur ‘heroikisht’

 

Kosovën ndaj bom.bardi.met e NA.TO’s.“Kujtimet nuk mund dhe nuk duhet të zbehen. Asgjë nuk duhet harruar. Mbaj mend mbrojtjen heroike të vendit, veçanërisht në zonën e Kosovës e Metohisë. Unë kujtoj vlk.tlmat, nga të gjitha anët dhe anëtarët tanë, shqiptarët dhe të NA.TO’s. Është vërtetë të pyes vetën nëse gjithë kjo ishte e nevojshme.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

 

Sigurisht që nuk ishte e nevojshme dhe nuk duhej të kishte ndodhur. Për më tepër, kujtoj shka.tërrimin e një shteti so.vran, pa ndonjë vendim të institucioneve legjitime ndërkombëtare siç është Këshilli i Sigur.imit i Kombeve të Bashkuara. Fo.rca kapërceu konventat dhe ato që ishin përshkruar si rregulla të sjelljes.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

For.ca u shfaq si një mënyrë për të zgjidhur problemet në marrëdhënie ndërkombëtare, ishte disfata e diplomacisë. Rendi i mëparshëm që funksionoi u prish dhe fuqia në marrëdhëniet ndërkombëtare doli në pah.”, tha Dikovic.

Advertisement