Lajmet e fundit

Republika E Kosovës Të Quhet Republika E Dardanisë!VOTONI Po Apo Jo?

Advertisement

 

Republika e Kosovës të quhet Republika e Dardanisë!VOTONI Po apo Jo?

 

I ftoj intelektualët, gaz.etarët, mediat, pol.itikanët, studentët, gjithë publikun si dhe Akademitë e Shkencave të Shqipërisë e të Kosovës që tashmë ta përdorin emërtesën Dardani për Kosovën ashtu si u kërkon institucioneve të Kosovës…Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te votuar ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

 

Akademia Shqi.ptaro-Amerikane e Shkencave dhe e Arteve e Nju-Jorkut në Amerikë, që Kosovës t’i hiqet emërtesa me ori.gjinë prej ardh.acakëve sll.avë dhe t’i rikthehet emri Dardani.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te votuar ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Advertisement
Advertisement